Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η πραγματικά αξέχαστη βραδιά


Πάνω από μία βδομάδα πέρασε από εκείνη τη υπέροχη βραδιά της συνάντησης με τους παλιούς συμμαθητές. Όμως είναι συνέχεια στο μυαλό μου γιατί ξανάδα φίλους και φίλες που είχα πολλά χρόνια να δω. Χάρηκα για τις χαρές που ζήσαν και στεναχωρέθηκα για τα άσχημα που τους συνέβησαν, σαν όλα να έγιναν την προηγούμενη μέρα.
Και συγκινήθηκα, που είδα πως όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που ήταν κοντά μου ήταν τα τρελόπαιδα που μεγαλώσαμε μαζί. Συγκινήθικα όταν ανακάλυψα με πόσο όμορφο κόσμο μεγάλωσα μαζί. Όμορφες γυναίκες και ωραίους άντρες, στο σώμα - την καρδιά και την ψυχή.
Βέβαια μου έλειψαν ο Δημήτρης, ο Βασίλης, ο Μαργαρίτης. η Πόπη ο Κώστας, ο Χάρης που μπορούσαν να είναι αλλά δεν ήταν είτε γιατί δεν θέλαν, κάποιος τους μας είπε ενώ πηγάιναμαι στη συνάντηση «πρέπει να πάω στην Λαμία» ενώ έπινε μπύρα, κάποιοι ήταν διακοπές, ενώ κάποιοι γύρισαν εσπευσμένα να βρεθούν στη συνάντηση και κάποιοι ίσως να μην το έμαθαν, που αμφιβάλω την σήμερον ημέρα
Μας έλειψαν όμως και ο Πέτρος, ο Κώστας, ο Στέλιος, η Θωμαή (Θώμη) που χάσαμε από την παρέα μας από διάφορους λόγους. Οι λόγοι βέβαια δεν είναι είναι της παρούσης αλλά τους αισθανόμασταν να είναι εκεί.

Ο Κώστας μας φωτογραφίζει, ενω κάποια υπάλληλός του καταστήματος
απαθανατίζει το στιγμιότυπο, με τη φωτογραφική νομίζω του Αχιλλέα
Ακόμη έλειψαν από πολλούς μας παιδιά όπως Σταύρος, ο Σαράντης, η Χαρούλα, η Λένα, η Θώμη, η Λια και άλλοι που είναι πλέον μακριά κι ευτυχώς που υπάρχει το facebook, αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε, να είμαστε «φίλοι» τουλάχιστον εκεί. Και κάποιοι όπως ο Σταύρος (πάλι), ο Θανάσης κι ο Βασίλης που δεν είναι είναι «απόφοιτοι του 1986» από το 2ο Λύκειο Φαρσάλων αλλά «συμμαθητές των σχολικών περιόδων 1980 – 1986 στο 2ο Λύκειο Φαρσάλων».
Αυτό για μένα έπρεπε να είναι το όνομα της ομάδας μας στο Facebook, όπως ξαναέγραψαστις 31/7, στο τρίτο μέρος.
Τι να πω για το που πήγαμε να διασκεδάσουμε και ο Dj ήταν πιτσιρικάς, όπως ξαναέγραψα; Λίγο άκουσε Νίκο Παπάζογλου που του ζήτησα, (Τρελήκι αδέσποτη). Και είναι λογικό να ξέρει τον Βασίλη Τσιτσάνη ως ιστορικό και μόνο πρόσωπο. Αλλά εμείς χορεύαμε στις Disco «είμαστε αλάνια».
Που να ξέρει πως τραγούδια του Σαββόπουλου λένε πολλά για μας όπως «Τον χειμώνα ετούτο».
Αλλά κι από ξένη μουσική. Που να ξέρει ο φουκαράς τους Modern Talking ή τον Kenny Rogers
Στην τηλεόραση προχθές είχε την ταινιά Footloose οπότε του είναι άγνωστη η μουσική της. Και φυσικά δεν ξέρει για το τραγούδι από την ταινία Rocky IV που ακούγαμε εκστασιασμένοι. Όπως είναι αδιανόητο να ξέρει το soundtrack της σειράς Fame
Να μη παω και σε ποιο Rock κομμάτια (γιατί πολλοί ακούγαμε και Rock άλλοι συμπτωματικά) όπως το Juliaτων Pavlovs dogs, Black magic woman (Από τι Carlos Santana που πολλοί σημερα νομίζουν είναι του Notis) ή ακόμη και Blackοut των Scorpions.


Ανυπομονώ να φτάσει ο Ιούνιος του 2016 που είναι το επόμενο ραντεβού μας, αλλά είμαι σίγουρος πως δε θα αντέξουμε και θα βρεθούμε ξανά σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου