Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι γνωστοί άγνωστοι έβγαλαν την κουκούλα (;)

Έχουν περάσει 24 σχεδόν ώρες (11:30 ) από την σωματική επίθεση στις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ κ.κ. Ρένα Δούρου και Λιάνα Κανέλλη του επίσης βουλευτή κ. Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1 σε ζωντανή μετάδοση.
Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητη επικίνδυνη σωματικής βλάβη, αδίκημα που είναι αυτόφωρο.
Η μη σύλληψη του, αν και παραβρέθηκε σε ομιλία του αρχηγού του κ. Μιχαλολιάκου στα Μέγαρα, δείχνουν κατα την προσωπική μου άποψη την σχέση της παρακρατικής αυτής ομάδας με την αστυνομία.
Δεν είναι μόνο η ένδειξη από εκλογικά τμήματα της Α’ Αθηνών που ψηφίζουνκυρίως αστυνομικοί. Είναι η παρουσία των «γνωστών αγνώστων» που τα διαλύουν πολιτικές συγκεντρώσεις κάνοντας το κέντρο της Αθήνας λαμπόγιαλο. Και δεν καταφέρνουν μόνο αυτό, αλλά και χρεώνεται η αριστερά τις ευθύνες και η δουλεια της εξουσίας γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Και προσοχή μιλώ για την αριστερά κι όχι το ΚΚΕ.
Θα μου πείτε δεν ξέρουν τα αριστερά κόμματα πως δεν είναι κάποιοι δικοί τους οι μπαχαλάκιδες; Είναι τόσο μεγάλη η πολυδιάσπαση των αριστερών κινημάτων στην Ελλάδα που κανείς αριστερός δεν έχει τη βεβαιότητα να το ισχυριστεί πως πράγματι δεν είναι δικοί μας αυτοί. Αυτή η αβεβαιότητα, που έχει κάθε αριστερός πολίτης, ενισχύεται και με το πιτσιρικάδες προσπαθούνε να τα σπάσουν θεωρώντας πως είναι επαναστατικό να κάνεις καταστροφές.
Μήπως οι περιγραφές του εμπρησμού στην Marfin τον Μάη του ’10 (Ναι εκεί που είχαμε τους 3 νεκρούς κατά την ψήφιση του πρώτου μνημονίου) Χρυσή αυγή δεν δείχνουν;
“Σύμφωνα με μαρτυρίες, λέει το in.gr σε ανάρτηση εκείνης της χρονιάς, η ομάδα αυτή αποτελούνταν από περίπου 20 άτομα και δρούσε με στρατιωτική πειθαρχία. Φαίνεται να υπήρξε «προσυγκέντρωσή» τους στην Ομόνοια -όπου μοίρασαν τις μολότοφ καταμεσίς του δρόμου- ενώ το «πρόσταγμα» είχε νεαρός άνδρας. Ερευνώνται άλλες 15 εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν την ίδια ημέρα και η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να αναπαράγει μέσα από κάμερες στην Ομόνοια και στις οδούς Σταδίου, Πατησίων, Πανεπιστημίου και πλατεία Συντάγματος το «φιλμ» των κινήσεων του μπλοκ αυτού.”
Και σε μια ακόμη ανάρτηση: «Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων της τράπεζας, τα άγνωστα άτομα πρώτα περιέλουσαν την τράπεζα με βενζίνη και μετά έριξαν μολότοφ. «Ήθελαν θύματα» δήλωσε σύζυγος τραυματισμένης υπαλλήλου στο Mega.»
Ολα αυτά δείχνουν αναρχικές, έστω κομουνιστικές, πρακτικές ή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου